A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Медвежому Вушці долучилися до Міжнародного дня молоді

Дата: 12.08.2022 08:35
Кількість переглядів: 126

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського цьогоріч наша країна долучилася до святкування Міжнародного дня молоді 12 серпня. Напередодні, 10 серпня, Медвеже Вушківська філії Агрономічного Центру культури та дозвілля  провела низку тематичних заходів для дітей та молоді, основною метою яких був збір допомоги на підтримку Збройних Сил України. Кожний, хто бажав доєднатись до заходів – донатив на армію.

 Починаючи з 12:00 години, у приміщеннях сільської та шкільної бібліотек для дітей проведено майстер – класи із виготовлення оберегів та розфарбовування печива для військових.

Ввечері в молодіжному колі відбулась зустріч із волонтерами  Врублевськими Тетяною і Анною та військовим ЗСУ Денисом Тарасюком. Також до зустрічі приєднались сільський голова Сергій Сітарський та заступник Тетяна Закревська. В дружньому колі та теплій атмосфері розмовляли про те, чим може бути корисна молодь сьогодні в допомозі нашій армії. Під час спілкування волонтери готували та пригощали присутніх солдатським борщем, кашою та чаєм. Крім того, Врублевська Анна провела майстер-клас з виготовлення окопної свічки, а патріотичний боді-арт у її виконанні став приємним доповненням цього свята. По завершенню зустрічі сільський голова вручив подяки волонтерам. Вечір завершився колективним виконанням пісні «Ой у лузі червона калина» у супроводі гітари.

  Під час заходів було зібрано допомогу у вигляді  консервації, овочів, печива та  1503 грн., які невдовзі будуть передані бійцям Збройних Сил України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень