A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

«Безпекові» батьківські збори в Бохоницькому ліцеї

Дата: 26.07.2022 14:53
Кількість переглядів: 121

Батьки Бохоницького ліцею інспектували укриття та обговорювали форму освітнього процесу для своїх дітей спільно з педагогічним колективом. Наразі головне завдання – продемонструвати батькам учнів, що школа є місцем безпеки. Саме для цього 19 липня 2022 року за ініціативи адміністрації закладу освіти були проведені батьківські збори здобувачів освіти Бохоницького ліцею, участь в яких також взяли сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін. В ході проведення зборів відбулося практичне відпрацювання батьками порядку дій у разі оголошення надзвичайної ситуації «Повітряна тривога» та обстеження найпростішого укриття, яке наявне в підвалі закладу.
Стан укриття наразі є незадовільним, однак спільними зусиллями батьків, колективу закладу та засновника закладу освіти планується його приведення у відповідність до мінімальних стандартів до початку освітнього процесу.
Режим освітнього процесу, який також обговорювали на батьківських зборах, залежатиме  від безпекової ситуації в кожному населеному пункті територіальної громади та регіоні загалом, можливості розміщення учасників освітнього процесу. В результаті обстеження найпростішого укриття  буде відображена у відповідному акті за результатами спеціальних перевірок з працівниками ДСНС та Держпродспоживслужби. На останньому етапі проведення батьківських зборів було проведено голосування серед 114 присутніх батьків. За результатами, озвученими директором ліцею Галиною Пащенко, 81 особа – висловилася за організацію освітнього процесу в дистанційному режимі і  33 особи – за відновлення очного (офлайн) формату навчання. Однак, остаточне рішення про можливість організації очного навчання в закладі буде вирішуватися педколективом і батьківською громадськістю ближче до початку навчального року. А на сьогодні головним завданням є забезпечення безпечного відпочинку  дітей під час літніх канікул та облаштування найпростішого укриття в закладі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень