A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня Української Державності в Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Дата: 28.07.2022 15:41
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, в с. Бохоники Агрономічної територіальної громади  відбувся захід відзначення запровадженого Президентом України Дня Державності України.

Ведуча Валентина Коваль привітала присутніх односельчан з Днем Хрещення Київської Русі-України, Днем пам’яті рівноапостольного великого Князя Володимира та Днем Української державності, що відзначатиметься тепер щорічно у цей день.

Цьогоріч це державне свято відбувається під час шостого місяця повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, відзначила ведуча.

Наші солдати, якими сьогодні гордиться весь наш народ, і захоплюється весь світ ніколи не дозволять здійснитися путінським планам. Бо в їхніх серцях горить вогонь любові до рідної землі і велика віра в перемогу.

Звичайно, у цей день українці не можуть не згадати тих, хто поклав своє життя за свободу мир і незалежність.

Під звуки реквієму «Плине кача» присутні поклали квіти до пам’ятника воїнам-односельчанам, загиблим у другій світовій війні та до пам’ятника загиблого в ООС на сході України Андрія Проценка, згадали всіх загиблих героїв, зокрема односельчан Андрія Проценка, Костянтина Могилко та Богдана Булеги і хвилиною мовчання віддали шану землякам, яких уже не повернеш.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень