A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Міжнародний день захисту дітей в Агрономічній громаді

Дата: 02.06.2022 09:20
Кількість переглядів: 103

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

Напередодні, 31 травня, представники дитячо-розважального центру «Країна мрій» завітали до Агрономічної громади.Аніматори разом з дітьми розважалися близько 3-х годин. Разом з дітьми, батьками у розважальній програмі взяли участь сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови – Тетяна Закревська. Всі присутні поринули в казковий світ мильних бульбашок та отримали масу позитивних емоцій. Ігри, конкурси, розваги, гарний настрій супроводжували все свято.

Дякуємо дитячому розважальному центру «Країна мрій» за подаровані дитячі усмішки та блиск в очах.

Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо майбутнє нашої молодої громади. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень