A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День захисту дітей в Медвежому Вушку

Дата: 02.06.2022 10:39
Кількість переглядів: 119

01 чернвя, у перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. 

Діти наповнюють життя кожного дорослого щирою радістю й теплом. Вони навчають нас жити. Бути справжніми. Посміхатися кожного ранку. Радіти життю відкрито.

Медвеже Вушківська філія Агрономічного ЦКтД також приєдналась до святкування та прикрасила цей день позитивними емоціями та дитячим сміхом. Нажаль війна зробила наших дітей дорослими занадто рано, тому важливою складовою на початку свята стало проведення інструктажу з правил поведінки в умовах воєнного стану…Також дітки мали можливість прийняти участь у акції "Улюблена книга на літо", створити прекрасні малюнки на асфальті та розмальювати 3-метрове панно "Ми родом із казкового дитинства". Ізюменкою свята став безпрограшний дитячий забіг. Ну і звісто на завершення спортивні ігри та змагання.

Давайте робити приємні спогади дітям про найкращий період життя, здійснювати їхні дитячі мрії, знаходити добрі слова та більше часу для дітей.

Вони ще встигнуть бути дорослими…

Діти малюють війну, співають «Червону калину» і мріють про Перемогу, а повинні жити в світі, який не знає, що таке війна, жорстокість та біль.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень