A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Агрономічненська школа отримала побутову техніку до внутрішньо переміщених осіб

Дата: 03.06.2022 14:41
Кількість переглядів: 92

В умовах війни з рф багато українців залишили рідні домівки у пошуках безпечного місця — такого, яке не під обстрілами російських військових. Частина біженців знайшли житло в межах України, частина прямує до кордону.
У Агрономічній громаді на базі місцевої Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів діє центр розселення вимушених переселенців, окрім того, в громаді також на базі місцевих клубів та будинків культури діють точки, де збирають допомогу для них.
З метою покращення умов перебування внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у Агрономічненській школі, як і у більшості громад нашої Вінницької області, допомогу надають багато міжнародних організацій та місцева влада.
Так, сьогодні 3 червня 2022 року на 100-й день україно-російської війни, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін з директором Агрономічненської школи Наталією Ануфрієвою отримали від Вінницької обласної ради та Вінницького представництва Міжнародної організації з міграції ООН, побутову техніку (пральну машину та автоматичну сушарку для одягу) для потреб внутрішньо переміщених осіб. Меценатом закупівлі цих товарів став уряд США (організація USAID). 
Саме активна громадянська позиція нашого сільського голови Сергія Сітарського та його заступника Тетяни Закревської, які активно працюють з партнерами, міжнародними та волонтерськими  організаціями, дає змогу спільно та ефективно вирішувати проблеми людей, що вимушено покинули свої домівки та тимчасово зупинилися на теренах нашої громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень