A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вітання начальника відділу освіти Олександра Грустіліна для випускників 2022 року

Дата: 24.06.2022 14:47
Кількість переглядів: 81

Ось і дзвінок останній віддзвенів і завершено навчання, сьогодні прийшов День випускний і починається новий щабель самостійного життя в наших випускників. Трохи сумно на серці, прийшла пора розлучатися з улюбленими вчителями, звичною партою, рідними однокласниками.
Дорогі діти, шкільні роки дали вам якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому … Все це – ваш капітал, який допоможе у дорослому, самостійному житті. Цінуйте його, примножуйте, дякуйте за нього, максимально використовуйте, але не переоцінюйте … Не вважайте, що на цьому навчання закінчено.
Вітаю з закінченням школи та від душі хочу побажати завжди вірити в себе і сміливо йти вперед, долаючи будь-які перешкоди на шляху до мрії, досягаючи кожної поставленої мети. І нехай часом буде нелегко, нехай іноді буде здаватися, що негода в житті, я все ж бажаю вам, дорогі випускники, завжди залишатися такими сильними, життєрадісними. Успіху та удачі у ваших подальших ідеях, прагненнях і починаннях!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень