A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Всеукраїнський день бібліотек відзначили в громаді

Дата: 01.10.2022 11:29
Кількість переглядів: 158

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекарям.

Приємно, що бібліотеки нашої громади є цікавими та популярними для мешканців. Сюди приходять не тільки знайти потрібну книгу, а й збираються на різноманітних заходах, творчих виставках, вечорах, зустрічах.

Всеукраїнський день бібліотек цього року ми відзначаємо не так, як завжди, - війна змінила і формат наших свят, а, взагалі, життя кожного з нас. Однак у цей складний, тривожний і трагічний час стали очевидні справжні цінності.

Ми усвідомили, наскільки важливо берегти свою культуру, накопичувати та передавати нащадкам знання, мудрість рідного слова та скарби української історії та літератури, усе те , що ми знаходимо в наших бібліотеках.

Привітати бібліотекарів з їх професійнім святом Агрономічної громади завітали: депутати Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков та Тетяна Каменщук, сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська, заступник начальника відділу освіти МСКТ Лілія Гаврилюк.

Олександр Масленніков та Тетяна Каменщук подякували талановитим, досвідченим, кваліфікованим спеціалістам за їхню відданість бібліотечній справі та вручили подарунки.

З щирими словами привітання звернулися до усіх фахівців бібліотечної спільноти нашої громади сільський голова Сергій Сітарський та заступник Тетяна Закревська, побажавши   трудової   наснаги,  радості  і задоволення від роботи.

З нагоди Всесвітнього дня бібліотекаря працівники Агрономічної сільської ради долучилися до акції «Подаруй бібліотеці книгу», сьогодні їх передано до бібліотек.

За сприяння пастора церкви «Віфлеєм» Руслана Антонюка усі працівники бібліотек нашої громади отримали подарунки.

Власну поезію на заході задекламувала Тетяна Зонюк. Музичне вітання для бібліотекарів підготував Ярослав Бондар. Щирі, радісні емоції учасників заходу створювали особливу атмосферу свята, душевного спокою і, в той же час, натхнення творити щось прекрасне, пізнавати нові грані, силу і красу слова.

Агрономічна сільська рада приєднується до всіх вітань та зичить вам, дорогі бібліотекарі, міцного здоров’я, енергії, креативних ідей та бережливих читачів, творчих успіхів та цікавих робочих днів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень