A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Засідання атестаційної комісії

Дата: 19.10.2022 12:09
Кількість переглядів: 93

На виконання до  Закону України «Про освіту», Закону України «Про дошкільну освіту»,  Закону України «Про повну загальну середню освіту»,       Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06 жовтня 2010 року №930, (далі Типове положення), зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і  науки, молоді та спорту України від 20 грудня 2011 р. № 1473,  та змінами затвердженими Наказом Міністерства освіти і науки України від 08 серпня 2013 року № 1135,  06.04.2021 року щорічно проводиться атестація педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти.

Відповідно наказу відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради від 19.09.2022 року №75-од «Про створення атестаційної комісії ІІ рівня та проведення атестації керівних та педагогічних працівників у 2022/2023 навчальному році» було затверджено склад      атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради на 2022/2023 навчальний рік, а також визначено терміни вивчення діяльності педагогів, подання атестаційних матеріалів на розгляд комісії, підготовки звіту та дату проведення підсумкового засідання.

18 жовтня 2022 року відбулося у повному складі засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму
Агрономічної сільської ради.
Відповідно порядку денного було розглянуто питання затвердження списків педагогічних працівників закладів освіти Агрономічної сільської ради, які атестуються у 2022-2023 навчальному році атестаційною комісією ІІ рівня, розподілено обов’язки між членами комісії щодо вивчення їх професійної діяльності. Також під час засідання було затверджено графік вивчення професійної діяльності педагогічних працівників, які атестуються. Всього у закладах освіти Агрономічної сільської ради у 2022-2023 начальному році атестуватимуться 24 педагогічних працівники, з них 10 - атестаційною комісією ІІ рівня.

     За затвердженим планом роботи, члени атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вивчатимуть систему роботи   педагогічних працівників,  які атестуватимуться на присвоєння (відповідність раніше присвоєної) кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічних звань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень