A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

ЛІТОПИС ТВОРЧОГО ЗРОСТАННЯ. 30 КРОКІВ ДО УСПІХУ

Дата: 18.10.2022 15:47
Кількість переглядів: 80

Школа – це вічність. Це мудра і завжди усміхнена вічність, що дивиться на нас очима вчителів та друзів, очима незгасної любові та мудрості. 17 жовтня 2022 року Агрономічненський ліцей Агрономічної сільської ради (до 19.07.2022 назва закладу – Агрономічненська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) відзначив 30-річний ювілей, бо насправді має щедрий ужинок освітянської історії.

Урочисто, але по-домашньому тепло, відсвяткували день народження рідної школи вчителі, учні, батьки, випускники різних років. Серед запрошених гостей – вчителі-ветерани педагогічної праці Стахмич Г.А., Частоколяна Л М., Льовкіна І.І., Мошнякова Л.П., Прикмета О.О.

З нагоди ювілею зі словами привітання до шкільної родини та гостей свята звернулася директорка ліцею Ануфрієва Н.М.: «З позиції історії, 30 років – невеликий термін, а от з позиції школи – це декілька поколінь успішних, щасливих учнів та випускників. Наш заклад освіти є ровесником Незалежної України, разом з нею зростали, розвивались, рухались вперед. Приємно відзначити, що школа й надалі змінюється, розвивається та вдосконалюється».

Привітав учнівський та педагогічний колективи закладу освіти та  вручив грошовий сертифікат для забезпечення потреб закладу освіти сільський голова Сітарський Сергій Миколайович та побажав учням та педагогам ліцею міцного здоров’я, натхнення, терпіння, нових перемог, розквіту й процвітання.

Також з вітальним словом та побажаннями виступив Масленніков О.Г., депутат Вінницької обласної Ради: «Нехай же школа перегорне нову сторінку історії, хай буде врожай нових талантів, засіяний невтомною працею талановитих освітян».

Святковий настрій гостям та учасникам свята подарував зразковий хореографічний ансамбль «Сонечко» (художній керівник Лілія Гаврилюк). Патріотичні вітання линули від офіцера Повітряних Сил ЗСУ старшого лейтенанта Косенка Д. з піснею «Біля тополі».

Привітати колектив ліцею завітала заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Закревська Т.П., яка зазначила, що 30 років – це досить поважний ювілей. “Коли заклад освіти у своїй історії переживає таку дату — це означає, що він робить значний вклад в історію села та в долі тих людей, які поєднали своє життя зі школою. Сьогодні тут присутні випускники, педагоги, учні. Для вчителів школа — це частина життя. Це – емоції, які залишаться завжди у вашому серці, а кожен учень, який став випускником для вас особливий. Для директора – це теж своєрідна дистанція, адже школу вона очолює уже 16 років. Скільки сил, наполегливості, волі і розуміння знадобилося директору закладу, щоб створити навколо себе творчий колектив, об'єднати і повести людей.

Розділити радість цього свята завітали: Грустілін О.О., Гаврилюк Л.Б., Пасічняк В.І., Корнійчук О.В., Горбатюк О.Ю., Нагребецька Г.М., Головчук В. В., Квасневський Ю.С., Гук І.А.

Виступаючі згадували роки, коли будувалася школа, той запал та ентузіазм, з яким усі допомагали у будівництві, адже по сьогоднішній день закладу освіти – окраса села.

«Хочеться побажати всім ліцеїстам і вчителям дбати про команду, у якій ми можемо зробити все, щоб наша українська освіта була на високому рівні», - наголосила під час урочистостей директорка ліцею  Ануфрієва Н.М.

Педагогічний колектив ліцею усвідомлює свою відповідальність перед майбутнім і потужно працює над створенням у ліцеї інтелектуально насиченого середовища. Ліцей залишається лідером на теренах області, забезпечуючи високу якість освіти.

Розпочалася нова декада літопису. Ми дякуємо всім, хто небайдужий до долі ліцею: учням, батькам, громадськості, представникам влади.

Щиро вітаємо педагогічний та учнівський колективи Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради з ювілеєм та бажаємо усім міцного здоров’я, сміливих мрій та невичерпної енергії для здобуття нових вершин на прославу Вінниччини та України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень