A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Агрономічній громаді відбулися зональні змагання з волейболу в рамках ІІІ обласної Гімназіади

Дата: 17.02.2023 09:26
Кількість переглядів: 84

На базі Агрономічненського ліцею 15 лютого 2023 року відбулися районні зональні змагання з волейболу серед дівчат та хлопців закладів загальної середньої освіти.

За право отримати перемогу змагалися збірні учнівські команди Агрономічної, Лука-Мелешківської, Тиврівської, Сутисківської грома. Гра була дуже цікавою та напруженою.

На свято завітали поважні гості: директор обласної спортивної школи з волейболу Віталій Дмітрієв, начальник відділу освіти Агрономічної громади Олександр Грустілін та заступник директора Агрономічного центру культури та дозвілля з спортивно-масової роботи Микола Добровольський. Головним суддею змагань був суддя національної категорії, заступник директора Вінницької обласної спортивної школи з волейболу Володимир Собченко.

Гарний настрій учасникам змагань забезпечили дівчата групи підтримки Агрономічного центру культури та дозвілля, учасниці хореографічного колективу «Сонечко» під керівництвом заступника начальника відділу освіти Агрономічної громади Лілії Гаврилюк.

За результатами змагань команда дівчат та юнаків Агрономічної громади отримали перше місце та вибороли право змагатися з переможцями інших зон за вихід на фінальні змагання. Тиврівські юнаки посіли друге місце, а третє місце здобула Сутисківська громада.

Учасникам змагань подякували за гарну гру та побажали перемог у наступних змаганнях.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень