A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вихованці команди «Гермес» брали участь в 26-тих обласних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

Дата: 06.03.2023 13:52
Кількість переглядів: 124

3-5 березня в Агрономічному відбулись 26-ті обласні змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. Участь взяли 252 спортсмени з 34 команд нашої області та гості з Хмельниччини та Сумщини.
Боротьба була напруженою та цікавою, кожна вікова група - доволі чисельною, та попри хвилювання вихованці команди «Гермес» показали високі результати як в особистій, так і в командній техніці! 
Метельський Антон в групі 2005–старші виборов перше місце, Бернада Єгор теж став переможцем у віковій групі 2010-2011 серед 42 юнаків, а Вікарчук Стас та Льотін Влад зайняли відповідно друге та третє місця серед хлопців цього віку. Наші наймолодші учасники Вікарчук Маріанна та Райтаровський Михайлик посіли треті місця у групах 2012-2015 серед 34 дівчат та 24 хлопців відповідно. Деяким гермесівцям зовсім трошки не вистачило до призових місць: таким чином, четвертими у своїх вікових категоріях стали: Революк Леонід, Патула Артем, Люлько Ярина; п’яте місце має Вернигор Даша; у десятку найкращих увійшли: Мошнякова Вероніка, Шульгіна Таня, Метельський Саша,  Миронова Ангеліна, Сінкевич Назар, Паламарчук Паша та Прокопенко Аріна.
На командних дистанціях «Гермес» представляли 4 команди (дві у категорії 2008-2011 та дві у категорії 2011-2013). Наші старші посіли перше та друге місця з 13 команд, а молодші - 3 та 4 з 14 команд. 
Задоволені та втомлені, з величезною мотивацією на майбутні перемоги туристи приймали подарунки на закритті від спонсорів змагань: головний  магазинів туристичного спорядження  Shambala, відділу освіти Агрономічної ТГ, магазин туристського спорядження Gorgany, також спонсорм виступив колишній капітан клубу "Гермес" - Побережник Павло Володимирович  та вже дорослий вихованець ТК«Гермес», депутат Агрономічної сільської ради  - Проценко Руслан. Тому ми щиро вдячні їм за радість у очах наших дітей! 
Також дякуємо ЗСУ за змагання без тривог!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень