A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Розпочалися ремонтні роботи в Агрономічному центрі культури та дозвілля

Дата: 03.04.2023 14:16
Кількість переглядів: 66

В цьому році в закладах культури громади розпочався період підготовки до весняно-літнього періоду та здійснення заходів з благоустрою. Особлива увага приділяється ремонтам, які здійснюватимуться за кошти місцевого бюджету. Адже умови роботи працівників та гуртківців в наших закладах культури мають бути гідними.

Так, т.в.о. директора Агрономічного центру культури та дозвілля Лілія Гаврилюк та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін на початку місяця особисто оглянули всі заклади культури громади та поспілкувавшись із керівниками філій визначили обсяги робіт і потребу у закупівлі будівельних матеріалів.

За ініціативи та підтримки сільського голови Сергій Сітарський на черговій сесії сільської ради 23 березня було додатково виділено Центру культури і філіям на зазначені цілі 112 тис. грн на заукупівлю матеріалів та додатково 16 тис. Грн. на проведення робіт.

Відтак, вже у пятницю 31 березня розпочалися перші роботи в Агрономічному будинку культури, у службових приміщеннях Центру та кабінетах гурткової роботи, де давно прогнила підлога, здійснюються роботи із її бетонування «методом сухої стяжки», закуплено лінолеум та додаткові матеріали.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень