A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Медвежеушківському ліцеї відбулась атестація педагогічних працівників

Дата: 28.03.2023 15:06
Кількість переглядів: 107

Вже традиційним стало проведення засідання святкової педагогічної ради, присвяченої праці колег, які крок за кроком йшли до цієї головної події - атестації.

Атестація - це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. Дотримуючись принципів загальності, колегіальності, гласності, протягом 2022-2023 року було атестовано 2 педагоги.

Атестація у Медвежевушківському ліцеї пройшла на принципах демократичності, доброзичливості, принциповості, взаємоповаги. Без скарг і порушень.Але атестація – це й свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя. Тому сьогодні хочеться привітати зі святом наших вчителів та побажати їм творчих успіхів на нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів їхньої справи.

За підсумками учитель географії Петренко Н.О. атестованана відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії "спеціаліст першої категорії".



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень