A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відзначення Дня Збройних Сил України на базі бібліотеки Агрономічного центру культури та дозвілля

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу нашої Батьківщини, за кожного з нас. Вітаємо всіх доблесних і хоробрих воїнів, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупантів! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

08:49 06.12.2022

Відбувся обласний етап ІІІ Гімназіади з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти

29 листопада у м. Жмеринка, відбувся  обласний етап ІІІ Гімназіади з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти. Цього року  участь у змаганнях взяли  команди, що представляли 6 районів.

14:28 05.12.2022

Круглий столом під гаслом "Ми - проти насильства" на базі Агрономічного центру культури та дозвілля

В рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства", щорічно проводяться ряд заходів в закладах культури громади, спрямованих на вивчення прав людини, на висвітлення питань, пов'язаних з проблемами подолання насильства в сім'ї та інші. 30 листопада за круглим столом під гаслом "Ми - проти насильства" спілкувалися в Агрономічному центрі культури з поліцейським офіцером Агрономічної територіальної громади - капітаном поліції Гончар Андрієм про статистику, види, та протидію домашньому насильству щодо жінок. В Україні окрім мобільних бригад поліції працюють також бригади соціально-психологічної допомоги по всій території України. Отримати допомогу можна, щонайменше , звернувшись на загальнонаціональну гарячу лінію - 1547. Символом проти всіх форм насильства над жінками стала біла стрічка, яка символізує ніколи не сприяти чи залишатися байдужими до насильства.

14:00 05.12.2022

Звітний концерт Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля

В рамках фестивалю "Таланти рідного краю" Агрономічної громади, 3 грудня відбувся звітний концерт Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля. На заході свої кращі номери демонстрували творчі колективи філії -дитячий хореографічний колектив "Калинонька", "Танцюлі", вокалісти та читці.

13:55 05.12.2022

Привітали директора Агрономічненського ліцею із народженням онучки

Вже стало гарною традицією у нашій громаді вітати батьків новонароджених дітей. Саме таку гарну традицію від сільської ради перейняв і відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради та привітав директора Агрономічненського ліцею Наталію Ануфрієву із народженням першої онучки. Щирі вітання висловили заступник сільського голови Тетяна Закревська та начальник відділу Олександр Грустілін. Колектив відділу, освітянська та культурна громадськості вітають директора Агрономічненського ліцею Наталію Миколаївну із народженням онучки. Здоров'я і благополуччя дитині і всій вашій родині. Щасливого дитинства під мирним небом.

12:31 05.12.2022

В Медвежевушківському ліцеї проведено заняття - «Підгодовування птахів взимку» та проведено майстер-клас по виготовленню корисних смаколиків для птахів

Зима – улюблена багатьма пора року, з якою асоціюється сніг, новорічні свята, казкові зимові пейзажі, і звичайно ж, годівниці для птахів. Саме зимової пори наші пернаті друзі потребують допомоги, щоб вижити в найважчі часи суворих погодних умов. Допомагаючи птахам, важко робити це правильно, щоб не завдати шкоди їхньому здоров’ю. Про птахів завжди потрібно піклуватися, оскільки вони приносять велику користь матінці-природі, наприклад, поїдаючи комах-шкідників у наших фруктових садах.

10:47 05.12.2022

Літературно-інтелектуальна гра «Відомий і невідомий Григорій Сковорода» в Бохоницькому ліцеї Агрономічної сільської ради

Другого грудня дев’ятикласники й дев’ятикласниці нашого ліцею стали учасниками літературно-інтелектуальної гри «Відомий і невідомий Григорій Сковорода», яку організувала та провела вчителька української мови та літератури Дронова Олена Миколаївна. Виконуючи різноманітні завдання, учасники гри мали нагоду пригадати життєвий і творчий шлях Григорія Сковороди, ознайомитися із морально-етичними ідеалами та філософськими поглядами відомого митця, осмислити важливість та актуальність його ідей. Неабияк сприяли активізації пізнавальної діяльності хвилинки акторської майстерності, робота з літературними пазлами, афоризмами. Поринувши в глибини творчості першого українського філософа, усі переконалися в мудрості й неординарності його ідей і вкотре усвідомили: українці мають ким пишатися!

10:31 05.12.2022

300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди на базі бібліотеки Агрономічного центру культури та дозвілля

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років від дня народження Григорія Савича Сковороди (1722-1794 рр.) - великого українського філософа, поета, ученого, педагога. Перу Сковороди належать 18 великих творів і 7 перекладів, хоча за його життя не було надруковано жодного твору. Але його поезії, притчі швидко поширювалися по Україні вустами народу. Життя і слово Григорія Сковороди мало вплив на розвиток освіти, науки і культури в наступні десятиліття. Від покоління до покоління, із уст в уста, із книжки в книжку передаються оповіді про Григорія Сковороду.

14:02 03.12.2022

На базі Агрономічненського ліцею відбулися змагання з шашок в рамках проведення ІІІ Спартакіади

2 грудня на базі Агрономічненського ліцею відбулися спортивні змагання з шашок в рамках проведення ІІІ Спартакіади серед закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади.

17:01 02.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень