A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади

У період з 04 листопада  по 11 грудня 2022 року в закладах загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів з метою стимулювання інтересу до поглибленого вивчення дисциплін інваріантної складової навчального плану, виявлення і підтримки обдарованих учнів.

15:46 22.12.2022

Рятувальники нагадують правила пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят

Новорічні та різдвяні свята – це період підвищеної пожежної небезпеки! Прикрашання ялинки святковою ілюмінацією, запалювання свічок та бенгальських вогнів – все це може спричиняти пожежі. Тому рятувальники Вінницького району закликають: будьте обачними, не ігноруйте правил пожежної безпеки!

11:11 22.12.2022

Дитячий розважальний захід "Зимова подорож козаків" до Центру культури та дозвілля

Напередодні новорічно-різдвяних свят талановиті дівчатка та хлопчики, які є учасниками гуртків- хореографічного, декоративно-прикладного мистецтва, вокального -Агрономічного центру культури та дозвілля радо завітали на дитячий розважальний захід "Зимова подорож козаків" до Центру культури та дозвілля. Цікаві конкурси, тематичні пісні, веселі руханки створили справжній різдвяний настрій для малечі та дорослих. Гуртківці радо вітали присутніх віршами. Та мабуть найзаповітнішою мрією усіх присутніх на заході було бажання найшвидшої Перемоги і миру. Агрономічний сільський голова-Сергій Сітарський привітав вихованців гуртків та батьків з прийдешніми святами . Діти отримали солодкі подарунки за сприяння обласного депутата Масленнікова Олександра Георгійовича та Агрономічного сільського голови Сітарського Сергія Миколайовича.

11:11 22.12.2022

Бохоницькому ліцеї відбулась урочиста лінійка для учнів початкових класів "Миколай приходить в гості"

19 грудня у Бохоницькому ліцеї відбулась урочиста лінійка для учнів початкових класів "Миколай приходить в гості". Учні 5 класу разом з класним керівником Іриною  Білоус підготували святкове привітання для дітвори. Усі  учасники дійства з задоволенням взяли участь у святкових  розвагах і конкурсах, а нагородою за активну участь  стали новорічні подарунки, які вручив сільськи голова Сергій Сітарський.

11:09 22.12.2022

Майстер - клас з гончарства в Медвежевушківському ліцеї Агрономічної сільської ради

Вивчаємо народні ремесла. Вивчення побуту та звичаїв українського народу є важливою складовою в процесі виховання почуття патріотизму. Знання про заняття, ремесла, промисли наших предків допомагають краще зрозуміти національну ідентичність, самобутність українців. Учні Медвежевушківського ліцею , вивчаючи програмовий матеріал історії України "Виникнення ремесла та гончарства" отримали змогу не лише ознайомитись з одним з найдавнішиз ремесел, а й власноруч спробувати виготовити гончарні вироби. Керівник гуртка Вінницького палацу школярів та юнацтва Діденко М.В. провів для школярів майстер - клас з гончарства. Учні ознайомились з особливостями гончарних виробів трипільської культури, подільської кераміки. Власноруч спробували виготовити горщики, іграшки -свистульки та ін. "Найкращий спосіб про щось дізнатись - це зробити його своїми руками" - такими враженнями ділилися учні по закінченню майстер-класу.

10:49 22.12.2022

День села Ільківка!

Щорічно, 19 грудня, мешканці села Ільківки відзначають День села. Цього року ми традиційно не святкуємо зі зрозумілих причин - в нашій країні війна. Тому ні про яке масове святкування сьогодні і не може бути мова. Але привітати жителів села не забули. Сільський голова Сергій Сітарський завітав до садиби «Катерина» та звернувся до мешканців з вітальним словом. Очільник громади вручив подарунки батькам, діти яких народилися протягом року. Також привітав гуртківців солодкими подарунками. Крім того, учням 1-4 класів з привітанням новорічно-різдвяних свят вручено подарунки.

15:15 20.12.2022

У школах, садочках і клубах Агрономічної громади плетуть маскувальні сітки для українських військових

У школах, клубах та садочках Агрономічної громади плетуть маскувальні сітки для захисту українських оборонців від російських окупантів.  Саме такий вияв громадянської свідомості сьогодні є актуальним. «Від усієї душі ми хочемо допомогти нашим хлопцям, ЗСУ, щоб вони скоріше йшли до перемоги. І своєю роботою ми також всі разом хочемо досягти Перемоги» - коментує ініціативу сільський голова Сергій Сітарський. В’яжуть вузли, ріжуть тканину і закріплюють її. І так від 12 грудня з приходом сніжної погоди. Вже сплели три маскувальні сітки. Нитки для них купили за спонсорські кошти, хтось бере за основу рибацькі сітки. Тканину збирали власними силами працівнки закладів і за допомогою батьків дітей, які відвідують садочки та гуртки при клубах, навчаються у наших школах. Плетуть маскувальні сітки, здебільшого, працівники школи. Та, долучаються до цього процесу всі охочі, у тому числі й діти. Усі сітки роблять з добрими думками і щирими побажаннями перемоги. Плестимуть маскувальні сітки, до того часу, поки в них буде потреба.

13:53 19.12.2022

Змагання з пішохідного туризму

У суботу 17-го грудня наші новачки мали змогу проявити себе в своїх перших змаганнях з пішохідного туризму! Скористались учасники цим шансом сповна! Адже 8 призових місць тепер у кишені команди «Гермес». Переможцями у своїх вікових категоріях стали Мазур Дар’я, Франчук Мирослав, Райтаровський Михайло і Синявська Анастасія; другі місця посіли Мельник Ангеліна, Люлько Ярина та Панасюк Данило; третьою стала Мошнякова Вероніка, якій не вистачило однієї секунди до срібла!

08:59 19.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень