A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відзначення Дня Соборності України в Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

День Соборності - свято, що символізує єдність українських земель та українців в цілому. Аби підкреслити значимість цього свята вихователі Бохоницького садочка провели тематичні заняття "Покличемо казку", "Ми любимо Україну від душі"; фізкультурну розвагу ""Українці сили ні у кого не просили"; флешмоб "Мандруємо Україною" та  пояснили діткам, що слово «соборність» – означає єдність, згуртованість, неподільність, ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави.

10:03 26.01.2023

Відзначення Дня Соборності України в Ільківській гімназії

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в Ільківській гімназії організовано та проведено ряд заходів: інформаційна хвилинка  «У серці Україна», тематична виховна година «Велика злука – великі сподівання», виготовлення стіннівок «Україна очима дітей». У  шкільній  бібліотеці протягом січня-лютого пройдуть тематичні книжкові виставки історичної та художньої літератури «Любити Батьківщину – знати її історію». Учні 3 класу створили квіткову Україну з усіма її містами. Учні 2 класу  утворили живий ланцюг – символ духовної єдності та свободи українського народу!

09:23 25.01.2023

Відзначення Дня Соборності України в Медвежевушківському ліцеї

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 105 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

09:14 25.01.2023

Відзначення Дня Соборності України в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"

До Дня Соборності України в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"  було проведено ряд заходів з дітьми та батьками: бесіди, відеоперегляди, розваги, колективні роботи, конкурси малюнків .

09:10 25.01.2023

Змагання зі стрітболу (дівчата) серед школярів закладів загальної середньої освіти  Агрономічної територіальної громади

24 січня  відбулися змагання зі стрітболу (дівчата) серед школярів закладів загальної середньої освіти  Агрономічної територіальної громади .

14:58 24.01.2023

В Агрономічній громаді відзначили День Соборності України

Прагнення українського народу жити у єдиній державі втілились в життя 22 січня 1919 року. В цей день на Софійській площі в Києві  проголосили Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.  Щороку на честь цієї історичної події в Україні відзначають державне свято. Сьогодні День Соборності є символом єдності у протистоянні російській імперіалістичній агресії.

16:00 23.01.2023

З нагоди Дня Соборності України в Агрономічному центрі культури та дозвілля провели патріотичний квест для старшокласників

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Незважаючи на неможливість провести великомасштабні урочисті заходи з нагоди цього важливого для українців Дня через повномасштабне вторгнення рф, все ж на базі Агрономічного центру культури та дозвілля 23 січня вдалося організувати та провести національно-патріотичний захід «Українці – ми єдині!» у формі квесту. Т.в.о. керівника Центру  Лілією Гаврилюк та художнім керівником Іриною Ільчук підготовлено цікавий сценарій з історичними, літературними вікторинами, музичними паузами. Участь в конкурсі брали команди хлопців «Ековін» і дівчат «Сонечко» Агрономічненського ліцею. В ході цікавої боротьби, в знак дружби, конкурсна програма все ж закінчилася нічиєю.  На свято завітали сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін, які і увійшли до складу журі. У ролі глядачів будли учні 10-11-х класів Агрономічненського ліцею із своїм вчителем історії Юлією Голубахою Гарну та пізнавальну тематичну виставку літератури для учасників та глядачів підготувала завідувач бібліотекою Центру Людмила Щербатюк.

15:33 23.01.2023

Дошкільнята Агрономічного знайомляться із значущістю Дня Соборності України

22 січня — день, багатий на знакові дати для українців. У 1918 році Українська Народна Республіка проголосила свою незалежність. А роком пізніше УНР об’єдналась із Західноукраїнською Народною Республікою. Саме Акт Злуки й ліг в основу сучасного Дня Соборності України, який вперше відсвяткували у 1999 році. Саме з такою історією знайомилися юні дошкільнята с. Агрономічного в ході проведення виховних бесід з виконанням практичного завдання у формі аплікації в усіх групах Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» різної тематики, однак єдиної спрямованості: - «Нехай майорить прапор, нехай квітне Україна» - старша група, вихователь Беседіна І.В.; - «Україна – починається з тебе» - середня група, вихователь Коваль Н.О. та асистент вихователя Притуляк В.О.; - «Незалежність підіймає на крилах» - молодша група, вихователь Норовило С.О.  Родзинкою патріотичного виховання для всіх вихованців стало проведення спільного «Ланцюга єдності» так само, як і тоді 33 роки назад (в 1990 році) було утворено «Живий ланцюг» («Українська хвиля»), що об’єднав українців від Києва до Львова.

15:22 23.01.2023

21 січня - День обіймів

21 січня - День обіймів. Це незвичайне і добре свято, присвячене обіймам. Точна історія появи цього свята невідома, але відзначати його завжди приємно і корисно.

15:41 20.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень