A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Агрономічна громада відзначає День пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2023 13:07
Кількість переглядів: 57

Сьогодні, 29 серпня, в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

  Серед загиблих –  18 Героїв Агрономічної громади, безсмертний подвиг яких золотими літерами вписаний у літопис української бойової слави, це приклад людської мужності і відваги.

У кожному населеному пункті присутні  вшанували  хвилиною мовчання відважних українських воїнів, які стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну.

Сільський голова Сергій Сітарський разом з працівниками ради спільно  освітянами, громадськістю взяли участь в заходах із  вшанування захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність.

Впродовж сьогоднішнього дня відбулися мітинги, покладання квітів до меморіальних та пам’ятних дошок, відвідування могил захисників, вшановуючи їх подвиг.

Герої не вмирають! Вони вічно живуть у наших серцях.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень