A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Андріївські вечорниці в Бохоницькій філії Центру культури та дозвілля Агрономічної сільської ради

У Бохоницькій філії центру культури та дозвілля  Агрономічної сільської ради 13 грудня відбулося фольклорно-обрядове дійство "Андріївські вечорниці". Молодь відтворила традиції цього зимового свята, дівочі ворожіння, парубочі жарти та "кусання Калити"

11:16 14.12.2022

Андріївські вечорниці на базі Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради

Веселе свято "Андріївські вечорниці" з піснями, іграми та ворожіннями підготували й провели класні керівники та учні 5-х класів. Гостей пригощали смачними варениками, пирогами та калитою. Учні відтворили один із пластів колоритної української культури, і ще раз показали наскільки самобутньою є наша історія та звичаї.

10:05 14.12.2022

День української хустки на базі Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради

Колектив Агрономічненського ліцею розпочав яскраві пацьорки єднання "Українську хустку одягаю-перемогу закликаю!" Українська хустка - це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизму.  Українська хустка сприяє збереженню та відродженню українських традицій.

10:09 13.12.2022

Акція "16 днів проти насильства в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». ЇЇ мета — привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.  Не залишився осторонь акції і наш Горбанівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Перлина». В нашому закладі  було проведено низку заходів, які були направлені на попередження насильства в сім’ї, дошкільному закладі, жорстокого поводження з дітьми та правове виховання учасників навчально-виховного процесу.

11:03 12.12.2022

Проведення акції "16 днів проти насильства" в Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

 В Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок",  як і по всій Україні, проведено  акцію «16 днів проти насильства», яка з 1991 р. підтримується міжнародною спільнотою. У ці дні тисячі людей об’єднують свої зусилля заради однієї мети – привернути увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, а також збільшення розуміння та обізнаності про проблему насильства та шляхи її вирішення, сприяння утвердженню ненасильницької ідеології в українському суспільстві.  Дати початку та завершення акції вибрані не випадково, вони створюють символічний ланцюжок: 25 листопада – Міжнародний день боротьби з  насильством щодо жінок 29 листопада – Міжнародний день захисту прав жінок 1 грудня –  Міжнародний день боротьби зі СНІДом 2 грудня – Міжнародний день за відміни рабства 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями 5 грудня – Міжнародний день волонтера 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією 10 грудня – Міжнародний день прав людини. Таким чином,  майже кожний день від 25 листопада до 10 грудня означений фактами та аргументами стосовно того, що будь-які форми насильства є порушенням прав людини.      У рамках акції, у нашому закладі дошкільної освіти було проведено різноманітні тематичні заходи. Виготовлена інформація для батьків та педагогів: буклети «Права дитини», “Домашнє насильство це злочин”, «Stop насильству», пам’ятки «Що повинен знати і уміти педагог для  надання  допомоги  дитині, постраждалій від жорстокості і насильства», “10 кроків, щоб стати кращими батьками”. У всіх вікових групах були проведені заходи: – у групі молодшого дошкільного віку бесіди на тему «Моя родина»; – у групі середнього дошкільного віку заняття, спрямоване на виховання у дітей почуття власної гідності «Уроки чемності»; – у групі старшого дошкільного віку вікторину «Подорож в Країну прав та обов’язків», з оформленням групових стендів «Я маю право» – творче заняття-бесіда «Моє щасливе майбутнє» – мультзал  «Уроки тітоньки Сови»

10:58 12.12.2022

Всеукраїнський тиждень права в Ільківській гімназії Агрономічної сільської ради

В Україні щороку, починаючи з 2008 р., проводиться Всеукраїнський тиждень права, що включає 10 грудня – День прав людини, який відзначається з нагоди річниці прийняття Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 р.В рамках проведення тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.09.12.22 для учнів 1 – 9 класів була проведена членами учнівського самоврядування та вчителем права Ситником О.Ю інформаційна хвилинка « Ти маєш право ».Під час спілкування учні повторили права та обов’язки відповідно до віку дитини.

10:37 12.12.2022

Конкурс малюнків "Діти України проти насилля" в Бохоницькому ліцеї Агрономічної сільської ради

В рамках акції "16 днів проти насилля" у нашому ліцеї проходить конкурс малюнків "Діти України проти насильства". Найактивнішими учасниками конкурсу стали учні 1-4 класів: Коцан Нікіта, Гудзь Євгенія, Марецький Даня, Прийма Ілля, Рябошапка Соломія, Слободян Саша, Шумлянський Костя, Бондар В'ячеслав, Окопнюк Іра, Бессонова Аня, Штойко Роман, Сипко Платон, Бакай Міша, Рачинський Ростислав, Нечинський Нікіта, Ткач Соломія, Тарасюк Софія, Савчук Ростислав, Нечинський Леонард, Петрусь Злата, Балан Поліна, Костюченко Ліза, Гаврилюк Максим, Скобкарьова Дар'я, Коваль Богдан, учениця 5 класу Штойко Анна.

10:25 12.12.2022

З нагоди Дня місцевого самоврядування Центр культури отримав подарунок

7 грудня під час святкового концерту з нагоди Дня місцевого самоврядування з вітальним словом і подарунком завітав місцевий житель, підприємець Павло Побережник, який подякував за активну співпрацю місцевої влади з жителями громади, підприємцями та громадськими організаціями та подарував Агрономічному центру культури та туризму акордеон.  Від імені Центру культури подарунок отримав начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін, який разом із сільським головою Сергієм Сітарським подякував Павлу Побережнику і безпосередньо за подарунок та загалом за підтримку, допомогу і активну громадянську позицію Павла Володимировича щодо всіх питань життя громади.

15:03 09.12.2022

"Українська хустка - мій оберіг" на базі Бохоницького ліцею

7 грудня у світі відзначають День української хустки. Саме українська хустка об’єднує жіночі покоління і передається як родинна цінність від матері до доньки для збереження українських традицій. Тож на підтримку цього молодого свята у Бохоницьокому ліцеї відбувся флешмоб "Українська хустка - мій оберіг".

10:27 09.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень