A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Засідання піклувальної ради Бохоницького ліцею

20 лютого відбулося засідання піклувальної ради Бохоницького ліцею. На ньому були присутні голова піклувальної ради Володимир Педосенко, Олександр Маслєнніков депутат Вінницької обласної ради, члени ради: Наталія Бунза начальник відділу звітності і контролю Агрономічної сільської ради , Тетяна Семенюк- Сотник начальник служби у справах дітей, Дмитро Часовских начальник відділу соціального захисту населення, праці і охорони здоров'я, Ганна Патула, представник батьківської громади ліцею, поліцейські офіцери Агрономічної сільської громади Андрій Гончар та Дмитро Дзиганський, представники педагогічного колективу. Очолила збори директор ліцею Галина Пащенко. На засіданні обговорювались питання співпраці педагогічного колективу з службою у справах дітей та офіцерами поліції щодо профілактики правопорушень, матеріально-технічна база закладу та проблеми поточного ремонту, реформування системи освіти та трансформація навчальних закладів.

12:36 21.02.2023

Година пам'яті Героїв Небесної Сотні в Агрономічному центрі культури та дозвілля

Ми кажемо " Герої не вмирають". І так хочеться, щоб так і було. На жаль вмирають. На жаль віддають свої життя. Боротьба українських громадян за свої права, яка одержала назву " Євромайдан" була наймасштабнішою подією в новітній історії України. 20 лютого 2014 року стало найчорнішим днем в історії незалежної України. Про Героїв нашого часу, Героїв Небесної сотні ми говорили сьогодні на годині пам'яті з учнями 6-б класу, класний керівник Савчук Марія Олександрівна.

09:34 21.02.2023

Виставка "Небесна Сотня-Герої нашого часу" в Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля

День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день. Він на державному рівні відзначається в Україні 20 лютого на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Небесна Сотня є для всієї України символом жертовності, героїзму та патріотизму, в також прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які захищають територіальну цілісність України. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби у 2014 році, заплативши надвисоку ціну - власне життя за перемогу. В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного Центру культури та дозвілля оформлена виставка "Небесна Сотня-Герої нашого часу". На виставці представлені : газетні публікації, книги, інформація з журналів, інтернету.

09:03 21.02.2023

Єдиний урок з безпеки у Ільківській гімназії

Працівником відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Тихонюком Віктором Володимировичем проведено «Єдиний урок з безпеки» у Ільківській гімназії , де було роз'яснено дітям та працівникам про: «Основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці»,«Правила поведінки при виявленні ВНП», алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога».

09:01 21.02.2023

День Єднання в Бохоницькому ліцеї

Президент України Володимир Зеленський наказом від 14 лютого 2022 року оголосив 16 лютого Днем єднання. Ідея свята в тому, щоб показати світу, в тому числі росіянам, єдність українського народу на тлі військової загрози. День єднання - дуже потрібний день. Він нагадує, кожному з нас, що ми - єдині, ми - разом.

08:57 21.02.2023

Єдиний урок з безпеки у  Агрономічненському ліцеї

Працівниками відділу забезпечення заходів попередження надзвичайних ситуацій у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області  проведено "Єдиний урок з безпеки» у  Агрономічненському ліцеї Агрономічної сільської ради, на якому було роз'яснено дітям та працівникам «Основні вимоги пожежної безпеки в побуті та на робочому місці», «Правила поведінки при виявленні ВНП», алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога», "Дотримання правил пожежної безпеки під час пічного опалення".

08:56 21.02.2023

«Патріот» з Агрономічного випередив усіх у футзальному чемпіонаті Вінницького району

Футзальний чемпіонат Вінницького району проводиться щороку. Але цьогоріч в такому розширеному форматі, протягом двох місяців, він проходив вперше, що дало можливість виявити сильнішого.В змаганнях взяли участь десять команд. Змагання пройшли на досить високому рівні. Окрім боротьби за призові місця в командному заліку, тривала цікава боротьба і в гонці бомбардирів. Наша команда «Партріот» (с. Агрономічне) продемонструвати всі свої найкращі якості та в результаті виграли в чемпіонаті. На другому місці — «Оріон» (Малі Крушлинці), на третьому — «Володимир» (Тиврів). Урочисте нагородження призерів чемпіонату відбулося 18 лютого на базі спорткомплексу «Колос». У ньому взяли участь голова Асоціації футзалу Вінницької області  Юрій Максименко, голова Асоціації футзалу Вінницького району Андрій Заводян, голова Асоціації футболу Вінницького району Олександр Мельник, голова районної організації спорттовариства «Колос» Роман Юсумбелі і Агрономіченський сільський голова Сергій Сітарський. Були вручені Кубки, медалі та індивідуальні призи. Найкращим бомбардиром сезону став наш спортсмен — Дмитро Балинський («Патріот»).

15:27 20.02.2023

Вшанували пам'ять героїв Небесної сотні в Агрономічному

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, що мужньо і хоробро відстоювали нашу незалежність та нашу єдність. Людей, які вкотре довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу. Сміливість Героїв Небесної Сотні стала сміливістю для всього народу. Саме в цей день працівники сільської ради та її виконавчих органів під час проведення церемонії покладання квіток сільским головою Сергієм Сітраським та заступником голови Тетяною Закревською до пам’ятника героям Майдану та Небесної сотні, вшанували хвилиною мовчання полеглих за незалежність і суверенітет України.  Нас єднає віра та впевненість в Україні та українській армії. І пам’ять про подвиг наших українських Героїв. Небесній сотні вдячні за свободу!

15:24 20.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень