A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Благодійний ярмарок та культурна програма на підтримку ЗСУ в громаді: зібрано 70 000 гривень

Дата: 27.05.2023 13:50
Кількість переглядів: 147

У суботу, 27 травня, відбувся в громаді в рамках благодійного велопробігу «Заради миру» також відбувся благодійний  ярмарок та майстер-класи на підтримку Збройних Сил України.

Дійство викликало неабиякий ажіотаж та позитивні емоції у відвідувачів, щоб зробити свій внесок у підтримку боєздатності українських захисників.

До благочинного ярмарку долучилися всі заклади дошкільної та загальної серердньої освіти громади, які приготували смаколики та частували гостей свята традиційними стравами (вареники, пироги, пончики, млинці з різними начинками та багато солодощей). На свято завітали Ірина Борзова Народний депутат України, Каменщук Тетяна - депутат обласної ради, Олександр Масленніков - депутат Вінницької обласної ради,  Ольга Дернова -  начальник управління культури та креативних індустрій, Сергій Чернявський -  начальник управління спорту та рухової активності; голови сусідніх територіальних громад – Михайло Демченко, Богдан Августович.

Під час всього дійства працівниками закладів культури громади були організовані майстер-класи: лялька-мотанка, петриківський розпис, виготовлення патріотичного браслету, сувенір своїми руками, аквагрим і боді-арт обличчя, нетипове малювання, караоке та сучасний український танок. 

У підсумку на благодійному ярмарку вдалося зібрати 70 000 гривень, які будуть передані та використані на потреби ЗСУ.

Дякуємо всім і кожному хто долучився до заходу. Висловлюємо вдячність усім, хто робить усе можливе для перемоги України! Такі вчинки  об’єднують та надихають, даючи зрозуміти, що благодійність це не лише кошти, це значно більше. Якщо ми від щирого серця робимо щось хороше, прагнемо вберегти, захистити, надати підтримку то вкотре доводимо, єдність, дружність, людяність і толерантність!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень