A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вони загинули заради нашого майбутнього

Дата: 12.05.2021 13:49
Кількість переглядів: 182

Нам випало бути свідками подій драматичних і надзвичайно болючих. Ніколи не зітреться з пам’яті зима 2014 року. Вона перевернула нашу свідомість, показала, що українці – нація, гідна кращого майбутнього.

У Медвеже-Вушківській СЗШ І-ІІІ ступенів класним керівником Світланою П’яскорською разом з учнями 8 класу було проведено урок мужності й патріотизму «Небесна Сотня – ангели, які тримають українське небо» до вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні. Захід проведено з метою виховання в підростаючого покоління патріотичної свідомості, любові до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

Учні переглянули документальну стрічку «Зима, що нас змінила», приєдналися до флешмобу «Юні янголи», говорили про наших земляків, які загинули на Вінниччині. Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» були запалені свічки, а всі присутні схилили голови у хвилині мовчання.

Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни. Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну.

Слава Україні!

Слава Героям!

Україна – це на все життя!

Україна –  понад усе!


Класний керівник 8 класу

Світлана П’яскорська



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень