A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Небесна сотня - Ангели памяті

Дата: 12.05.2021 13:53
Кількість переглядів: 236

18-20 лютого 2014 року Україна пережила найтрагічніші сторінки в історії своєї незалежності. На очах у всього світу тодішня диктаторська влада розстрілювала свій народ: тисячі поранено і більше 100 людей було вбито. Серед них – науковці, викладачі, студенти, художники, громадські активісти. Ця Небесна Сотня своїм життям викупила свободу для мільйонів українців і дає шанс збудувати нову демократичну правову державу. Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, стали нашими ангелами-охоронцями, але вони вічно житимуть у народній пам'яті, бо  саме ГЕРОЇ тримають небо.

Учні Агрономічненської СЗШ I-lll ступенів вшанували Героїв Небесної Сотні, прийнявши участь в ''Тихій акції'' , яка відбулась на Театральній площі м.Вінниці

"Ангели памяті".

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної СотніЩе довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Вихованці закладів дошкільної освіти Агрономічної сільської територіальної громади вшановували пам`ять Героїв Небесної Сотні, взявши участь у акції "Ангели памяті»

В Горбанівському ЗДО «Перлина» 19 лютого вихователі Іглінська С.М. та Манюк В.О. розповіли дітям про Небесну Сотню, познайомили дітей з подіями Євромайдану, дітки переглянули відеоролик «Згадаєм Небесну Сотню» та виготовили білих Ангелів, як пам'ять про тих, хто відійшов у вічність.


І рани їхні вже не їм болять.

Жовто-блакитний стяг покрив їм тіло,

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна Сотня в вирій полетіла…

Слава героям! Слава Україні!


Слава героям! Слава Україні!

Вихованці «Дошкільного навчального закладу «Сонечко» Агрономічної сільської ради» також віддали належну шану Героям Небесної Сотні

Під час заняття «Янголи памяті» ,(вихователь Норовило С. О. ),діти старшоі гр. виготовили паперових янголяток як символів світла, добра і любові наших юних героїв Майдану...

В середній групі вихователь Білюга А. М. на занятті «Дошкільнятам про героїв» читала художні твори про Небесну Сотню зі збірочки « Героям слава» ,провела бесіду про буремні подіі Революції гідності .По завершенню заходів діти вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання та виконали Гімн нашої держави.

Слава героям! Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень