A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Фестиваль "Рух-це здорово" в рамках святкування Дня захисту дітей

Дата: 09.06.2021 14:23
Кількість переглядів: 365

8 червня 2021 року відбувся фестиваль "Рух-це здорово" в рамках святкування Дня захисту дітей. Школи нашої громади активно долучились до заходу.

У Медвеже-Вушківській СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся День Здоров’я. Учні 5-10 класів та їхні класні керівники стартували на забіг, який складає 1000 метрів. .  Старшокласники брали участь в спортивних змаганнях між класами (волейбол, піонербол). 

у Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» пройшов ряд тематичних фізкультурно-оздоровчого заходів. З самого ранку інструктор з фізкультури Люлька М.С. провела першу в цьому році  ранкову гімнастику на свіжому повітрі, а далі, на прогулянці,  закрутився калейдоскоп літніх спортивних розваг: спільна  для вихованців дошкільних груп руханка «Черепаха»,  естафетні ігри, забіг на 30м. вихованців старшої групи, рухливі та спортивні ігри з кожною групою окремо. Дошкільнята отримали заряд позитивних емоцій  на весь день.  По закінченню  всі учасники були нагородженні  зошитами та значками з олімпійською  символікою.

 

В цей день учні Ільківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів для всіх учнів школи було проведено урок здоров’я.  Говорили про складові здоров’я, заняття спортом та фізичною культурою, користь, яку вони приносять здоров’ю людини. Протягом дня проходили спортивні змагання з різних видів спорту, естафети, спортивні конкурси.   Разом із педагогом-організатором Лисак М. А. , учні 5-8 класів провели руханки для усієї школи.

 

Учні Бохоницької школи активно долучились до проведення заходу.

 

Школярі Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів активно долучилися до проведення фестивалю.  Найбільшого захоплення викликали танцювальні руханки, флешмоб «Рух ідей від дітей» та челлендж ««World dance challenge Jerusalema».

Жоден захід не вимагав від учасників спеціальної спортивної підготовки, до участі були залучені учні із інклюзією. Єдине,  що було потрібно, – це гарний настрій і бажання провести час з користю та разом.

Спорт - це максимум позитиву!

В Агрномічному ЗДО (ясла-садок) "Сонечко" відбулась руханка "Черепаха" .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень