A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Пролунав останній дзвоник для учнів нашої громади

Дата: 11.06.2021 13:21
Кількість переглядів: 262

Ось і пролунав останній дзвоник в навчальних закладах Агрономічної громади. У всіх навчальних закладах відбулися урочисті лінійки з нагоди свята для учнів 1,4,9,та 11 класів. Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

Привітати учнів зі святом завітали: депутат обласної ради Олександр Масленніков, сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін.

 Свято останнього дзвоника підвело підсумки навчального року. Більшу частину навчального часу  діти провели на дистанційному навчанні і можемо сказати, що учні прийняли цей виклик долі достойно. Під час святкового заходу кращим школярам були вручені грамоти за успіхи у навчанні. А Олексадр Масленніков вручив їм грошові винагороди.

Особливі емоції радості та суму були на обличчях одинадцятикласників та дев’ятикласників, адже для них навчання у стінах їх освітнього закладу завершилося. Випускників 9-х класів привітала Агрономічна сільська рада солодким сюрпризом, а класних керівників квітами.

Щиро бажаємо нашим випускникам впевненості у власних силах, успіхів та наполегливості у досягненні мети. Школярам зичимо гарного літнього відпочинку, яскравих вражень та відмінних оцінок у наступному навчальному році.

Фотозвіт: https://arg-osvita.gov.ua/album/1034/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень