A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Підготовка до старту проєкту "Активні парки - локації здорової України" в громаді

Дата: 22.06.2021 08:41
Кількість переглядів: 244

Агрономічна сільська розпочала реалізацію соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України». Сьогодні, за допомогою відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Ради, розпочали встановлення нових комплексів та реконструкцію старих елементів. Така локація розташована на спортивному стадіоні в селі Агрономічне. Проєкт дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

Нагадуємо, що програма, була ініційована Президентом України в 2021 році. Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку. Зазначені парки повинні мати шість необхідних елементів інфраструктури: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки та зону (вільний простір) для створення координаційної лінії. Кожен із цих елементів буде позначений QR-кодом з можливістю переходу на спеціальний сайт з відеоуроками.

Фото без описуФото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень