A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Агрономічна громада отримає субвенцію в рамах програми "Спроможна школа для кращих результатів"

Дата: 22.07.2021 15:10
Кількість переглядів: 188

В рамках програми «Спроможна школа для кращих результатів» - 35 шкіл Вінниччини отримають кошти з державного бюджету», - як зазначив Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА.

За інформацією Голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова, у рамках реалізації державної програми «Спроможна школа для кращих результатів», 35 закладів загальної середньої освіти Вінницької області цьогоріч отримають із державного бюджету 39млн 11 тис 862 грн.

  •  Для участі у конкурсі до обласної державної адміністрації заявлено 69 проєктів від 49 територіальних громад області. Із них фінансування отримають 35 закладів із 33 громад.

Використання субвенції здійснюється на засадах співфінансування:

  •  для обласних бюджетів та бюджетів міських територіальних громад, чисельність населення яких становила понад 40000 осіб, - не більш як 70 відсотків за рахунок субвенції та не менш як 30 відсотків за рахунок коштів місцевих бюджетів;
  •  для бюджетів міських територіальних громад, чисельність населення яких становила менш як 40000 осіб, селищних територіальних громад, сільських територіальних громад - не більш як 90 відсотків за рахунок субвенції та не менш як 10 відсотків за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Агрономічна сільська територіальна громада отримала - проект «Вдосконалення інноваційного освітнього простору Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів шляхом створення STEM - лабораторії у закладі».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень