A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Робочий об'їзд закладів загальної середньої освіти

Дата: 06.08.2021 14:33
Кількість переглядів: 297

06 серпня відбувся робочий об’їзд закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади  щодо готовності початкової ланки до нового навчального року.  В об’їзді взяли участь сільський  голова Сергій Миколайович Сітарський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Грустілін Олександр Олегович, заступник начальника відділу Гаврилюк Л.Б. та головний спеціаліст відділу Стахміч І.П.

 Основна мета об’їзду -  визначення рівня забезпечення початкової школи інвентарем, меблями, технічними засобами, відповідно до вимог НУШ. Були почуті побажання та рекомендації педагогів .

   У кожному закладі освіти відчувалася оригінальність, самобутність, власне бачення в оформленні інтер’єру коридорів, класних кімнат. Жоден працівник школи від директора до обслуговуючого персоналу не залишився байдужим до підготовки закладу до освітнього процесу в новому навчальному році.

     Для забезпечення навчання першокласників відповідно до вимог НУШ  школи будуть доукомплектовані  сучасними меблями ,магнітними дошками, інтерактивними дошками,  комп’ютерами та іншими матеріалами


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень