A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Нові норми харчування на варті здоров'я дітей

Дата: 13.08.2021 11:42
Кількість переглядів: 209

З 1 вересня 2021 року набирають чинність нові норми та Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.
Заклади освіти готуються до 1 вересня максимум забезпечити виконання затверджених вимог до організації харчування та зміни меню.
Також з 1 січня 2021 року вступив у дію новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений наказом Міністерства охорони здоров’я № 2205. Зокрема, змінюються підходи до організації харчування за умови відповідності безпечності та якості харчових продуктів, які базуються на системі HACCP (концепція, що передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами, які впливають на безпечність продукції). Відповідно відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму за підтримки сільського голови Сергія Сітарського здійснено вивчення потреб закладів в новому обладнанні для харчоблоків та забезпечено закупівлю його на виділену суму 500 тис. грн вже у серпні місяці цього року. Сподіваємося , що закуплене обладнання сприятиме покращенню якості харчування учнів у школах, полегшить роботу працівників їдалень освітніх закладів та дозволить пришвидшити процес переходу на систему НАССР у харчоблоках.

                                        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень