A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Підготовка до нового навчального групу

Дата: 13.08.2021 11:46
Кількість переглядів: 203


Агрономічна освітня система об’єднує в собі 3 заклади дошкільної освіти та 4 закладаи загальної середньої освіти. 
Довгі роки фінансово підтримували галузь міста саме батьки, та цього року все починає змінюватися. 
Так на сесії сільської ради депутати проголосували за спрямування 2,1 млн. гривень економії освітньої субвенції на вирішення глобальних та поточних проблем закладів, які не вирішувалися роками, а саме: приведення приміщень закладів у відповідність до нових пожежних вимог (обробка дерев’яних конструкцій спеціальними розчинами, влаштування блискавкозахисту у всіх закладах освіти, закупівлю індивідуальних засобів захисту органів дихання). Крім того, спортивні зали шкіл будуть поповненні сучасним і якісним спортивних обладнанням на загальну суму 250 тис. грн.
Головне завдання сьогодні - перетворити школи та садочки у безпечні  відремонтовані приміщення. Тому відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вже заключені всі необхідні договори та здійснюється проплати поточних робіт з перевірки якості води, мікроклімату приміщень, аналіз піску у пісочницях, заміри  опору заземлення, перезаправки вогнегасників тощо, які мають бути завершені вже до 1 вересня поточного року. Значну суму коштів виділено на придбання всіх замовлених закладами освіти будівельних матеріалів для проведення поточних ремонтів.
До кінця року відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму в межах передбачених асигнувань за підтримки сільського голови Сергія Сітарського будуть виконані також і поточні роботи з вдосконалення матеріально-технічної бази закладів освіти з метою створення безпечного освітнього середовища.

                                                      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень