A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Здоров'я і спорт: важливі аспекти політики в громаді

Дата: 17.08.2021 16:48
Кількість переглядів: 300

Важливим аспектом політики сільської ради на чолі із сільським головою Сергієм Сітарським є розвиток спорту, зокрема осучаснення наявних спортивних споруд, поновлення спортивного обладнання в закладах освіти та  будівництво нових об’єктів.  За піврічний період роботи нового керівництва громади  значні обсяги фінансування спрямовані на реалізацію заходів, пов’язаних із розвитком спорту, популяризації здорового способу життя жителів громади. 
Зокрема, в рамках реалізації президентської програми «Здорова Україна», створеної з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, поліпшення якості та тривалості життя населення та відповідно соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», за ініціативи та сприяння сільського голови Сергія Сітарського, за фінансуванням відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради в сумі 32 660 гривень відбулося облаштування спортивного майданчика на території Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів. Завдяки встановленим поруч з майданчиком інформаційним дошкам кожен бажаючий зможе через свій смартфон обрати рівень складності та інтенсивності комплексу вправ на спеціальній онлайн платформі і займатися з віртуальним тренером. Заняття на спортивному обладнанні спрямовані на розвиток витривалості, сили, спритності, координації, гнучкості та швидкості.  Запрошуємо жителів громади відвідати нову локацію для активного дозвілля, аби присвятити час своєму здоров’ю!
В рамках реалізації обласного конкурсу «Комфортні громади», учасниками і переможцями якого стала наша громада в номінації «Розвиток спортивної інфраструктури», відділом житлово-комунального господарства і благоустрою Агрономічної сільської ради за підтримки відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму розпочато роботу по будівництву нового комплектного багатофункціонального  майданчика фізичної підготовки та витривалості різних вікових груп населення на території сільського клубу в селі Горбанівка. Це стратегічно важливо і для залучення більшої кількості населення до занять фізичною культурою і, водночас, для якісного розвитку спорту. Об‘єкт буде споруджено за рахунок співфінансування з обласного  та сільського бюджетів, вартість його складає 266 тис. грн.
Ще одним досягненням саме освітняської громади можна вважати поновлення спортивної бази закладів освіти, яка не здійснювалася роками. Однак, у 2021 році за підтримки сільського голови,  відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму вперше виділено значну суму коштів, а саме -  250 тис. гривень на закупівлю спортивного обладнання для шкіл Агроономічної територіальної громади. Діти - це наше майбутнє. Відтак, нашим завданням є, щоб вони зростали і мали щасливе дитинство, яке проходитиме у комфортних умовах. Ми робимо усе можливе, аби з кожним роком на спортивній мапі громади з‘являлось усе більше об‘єктів спортивної інфраструктури.

                                             


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень