A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Можливий карантин і дистанційне навчання: як готується освітянська громада

Дата: 17.08.2021 17:23
Кількість переглядів: 172

Головним питанням сьогодення є не просто підготовка до нового навчального року, а питання у якому форматі буде організований освітній процес. І в значній мірі на це впливатиме темпи вакцинації працівників та забезпеченість шкіл на випадок дистанційного чи змішаного навчання сучасною комп'ютерною технікою.
 Цього року урядом виділено кошти з «ковідного фонду» на закупівлю ноутбуків для вчителів. За встановленими вимогами, ноутбуки мають бути сучасними, з камерою, ефективним процесором та можливістю під’єднатися до мережі за допомогою кабелю або Wi-Fi. Щоб уникнути закупівлі неякісної техніки та монополій, МОН прописав чіткі вимоги до комп’ютерів та тендерів. Оголошення тендерів та їх проведення відбудеться впродовж серпня-вересня цього року, а вже до кінця року ноутбуки мають бути у вчителів. Встановлена очікувана вартість ноутбуку — 20 тисяч 40 грн. Ціна розрахована відповідно до наказу МінЕкономіки № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».
17 ноутбуків для вчителів — це план нашої громади на 2021 рік і саме за допомогою вказаної субвенції та на умовах співфінансування з сільського бюджету у сумі 34 068 грн. Закупівля ноутбуків буде здійснюватися централізовано обласною державною адміністрацією відповідно до Закону "Про публічні закупівлі", на відкритих торгах.  Зі свого боку очікуємо, що впродовж осені наші педагоги в Агрономічненській СЗШ (10 ноутбуків), Бохоницькій СЗШ (5 ноутбуків) та Медвеже-Вушківській СЗШ (2 ноутбуки) отримають очікувану техніку та зможуть якісно організувати, у випадку необхідності, освітній процес в дистанційному режимі.

                                                          


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень