A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вшанували пам'ять загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Дата: 30.08.2021 17:11
Кількість переглядів: 158

30 серпня в Агрономічній громаді вшанували пам'ять загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Хвилиною мовчання громада вшанувала героїв- захисників України, які загинули за незалежність нашої держави. До пам'ятних знаків покладено живі квіти.

 Разом із рідними і близькими полеглих героїв, представниками громади та сільський голова Сергій Сітарський взяли участь у пам’ятних заходах вшанування пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави в селах Агрономічне та Бохоники.

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому, политому українською кров'ю шляху, що лише наприкінці ХХ ст. призвів до проголошення незалежності України і створення власної самостійної держави.

Надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя. Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб майбутнє покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні, а всі ми могли розвивати громадянське суспільство та робити Україну кращою. Ми схиляємо голови у вдячності перед тими, хто тримав небо над нашими містами, даючи нам можливість у цей час вчитися, працювати, розвивати соціальні ініціативи та відстоювали демократію й права людини тут, у тилу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень