A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Заслухати звіт директора Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів

Дата: 13.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 158

10 вересня відбувся звіт директора Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів – Пащенко Галини Михайлівни. На зустрічі були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та представники батьківських комітетів усіх класів навчального закладу. Заслухавши звіт керівника, переважною більшістю голосів його підтримали.

Сільський голова та начальник відділу освіти, , молоді, спорту, культури та туризму подякували Галині Михайлівні за проведену роботу й побажали подальших успіхів. Також сьогодні директор отримала подарунок від сільської ради –ноутбук, сертифікат до якого отримано 1 вересня.

Крім того, Олександр Грустілін роз’яснив ситуацію щодо можливого онлайн навчання, яке повністю залежить від навчальних закладів. За його словами, у випадку погіршення епідеміологічної ситуації для подальшої роботи школи потрібно, щоб 80% педагогічного колективу вакцинувалося, а на сьогодні відсоток в Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів, за звітом, становить поки 60%.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень