A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Звіт директора Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів

Дата: 15.09.2021 09:24
Кількість переглядів: 164

14 вересня директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів – Ануфрієва Наталія Миколаївна виступила зі звітом за проведену роботу.На зустрічі були присутні: сільський голова - Сергій Сітарський, заступник сільського голови -Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму – Олександр Грустілін та представники батьківських комітетів усіх класів навчального закладу. Заслухавши звіт керівника, 71 особа визнала його роботу задовільною.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму подякував за проведену роботу. Відзначив 16 місце школи в рейтингу закладів області за результатами ЗНО. Також Олександр Грустілін розповів про розмір коштів, які були виділено для Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів. Зокрема, 300 тис. грн – на придбання кухонного обладнання; 100 тис. грн – спортивний інвентар; 10 ноутбуків – для дистанційного навчання. Крім того,  керівник відмітив забезпечення школи відповідно до стандартів НУШ в повній мірі. Також в навчальному закладі буде встановлено STEAM-лабораторію, яка співфінансується з сільського бюджету в розмірі 140 тис. грн, загальна вартість якої 1,4 млн. грн.       .

Крім того, Олександр Грустілін роз’яснив ситуацію щодо можливого онлайн навчання, яке повністю залежить від навчальних закладів. За його словами, у випадку погіршення епідеміологічної ситуації для подальшої роботи школи потрібно, щоб 80% педагогічного колективу вакцинувалося.

    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень