A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Святкування Дня села Медвеже Вушко

Дата: 22.09.2021 12:45
Кількість переглядів: 292

21 вересня відбулось урочисте святкування Дня села Медвеже Вушко, що входить до Агрономічної об’єданої територіальної громади.

Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, глядачі мали змогу не тільки переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, який має свою культуру та історію. Взагалі наша земля овіяна духом свободи, окроплена кров’ю наших пращурів, рясно полита солоним потом хліборобів, прекрасна будь-якої пори року своєю особливою, лише їй притаманною красою.

Привітати з такою важливою подією до села завітали почесні гості – голова сільської ради Сітарський Сергій Миколайович, його заступник Закревська Тетяна Петрівна, депутат Вінницької обласної Ради Масленіков Олександр Георгійович, Представник ТОВ «Євро 2012» родини Заболотних - Тавун Оксана Вікторівна, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Грустілін Олександр Олегович, заступник начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Гаврилюк Лілія Борисівна, настоятель храму Рождества Пресвятої Богородиці протиієрей Миколайпредставники депутатського корпусу Агрономічної сільської ради та представники філій центру культури та дозвілля Агрономічної територіальної громади.

Сільський голова - Сітарський Сергій Миколайович привітав усіх жителів села з престольним святом та нагородив подарунками новостворені сім’ї, які зареєстрували свій шлюб у сільській раді та школу, подарувавши їй телевізор.  Теплими, щирими словами та грошовими винагородами родина Заболотних привітали старожилів, новонароджених діток, учасників бойових дій та  учасників ООС.

Гарний настрій присутні отримали від концертної програми за участю учасників художньої самодіяльності села та гостей свята. Родзинкою заходу став виступ учасниці талант-шоу «Голос країни» , нашої односельчанки Вікторії Гнатюк. Музичний супровід свята та вечора відпочинку технічними засобами підсилив Анатолій Рябоконь. По закінченню концерту з нагоди свята відбулося частування за сприяння депутата обласної Ради Масленікова Олександра Георгійовича та родини Зацерковних.

Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все село лунали до опівночі.  На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці с.Медвеже Вушко вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це ще раз стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень