A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Увага!

Дата: 22.09.2021 12:57
Кількість переглядів: 242

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами засідання Комісія вирішила, зокрема, встановити з 00 год 00 хв 23 вересня 2021 року «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України. У зв'язку з цим у закладах освіти запроваджуються карантинні обмеження, які визначені bit.ly/2Y78No9 постановою Уряду №1236 від 9 грудня 2020 року (зі змінами).

При «жовтому» рівні епідемічної небезпеки відвідування закладів освіти здобувачами освіти дозволено за умови наявності не менш ніж у 80% працівників закладу освіти одного з документів:

? жовтого COVID-сертифіката, який підтверджує щеплення однією дозою дводозної вакцини (генерується через портал «Дія»);
? зеленого COVID-сертифіката, який підтверджує повний курс однодозної чи дводозної вакцини (генерується через портал «Дія»);
? міжнародного свідоцтва про вакцинацію (видається сімейним лікарем після отримання повного курсу щеплення від COVID-19);
? довідки 063 (видається сімейним лікарем після щеплення однією дозою дводозної вакцини);
? COVID-сертифіката про одужання особи від зазначеної хвороби (сертифікати генеруватимуться після настання відповідної технічної можливості).

З урахуванням дати введення дози вакцини строк чинності жовтих COVID-сертифікатів становить 120 днів, зелених сертифікатів – 365 днів. COVID-сертифікати, видані на підставі щеплення дводозною вакциною, набувають чинності з дня вакцинації, однодозною вакциною – з 14-го дня після вакцинації. Термін дії сертифіката про одужання від COVID-19 становитиме 180 днів із врахуванням дати підтвердження захворювання тестом.

Інформуємо, що наразі розпочато оперативну нараду Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета з керівниками департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій щодо рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За підсумками наради буде надано додаткову інформацію.

 

Одночасно звертаємо Вашу увагу в нашій громаді продовжуть роботу  у звичному режимі, але з дотриманням карантинних вимог 2 заклади освіти, а саме Медвеже-Вушківська СЗШ І-ІІІ ступенів та Ільківська ЗОШ І-ІІ ступенів. У вищезаначених закладах освіти працівники мають документ про щеплення понад 80%.

У Агрономічненській СЗШ І-ІІІ ступенів та Бохоницькій СЗШ І-ІІІ ступенів з 23.09.2021 для 5-11 класів організовують освітній процес з використанням дистанційних технологій навчання, початкові класи працюють у звичному режимі з дотриманням карантинних вимог.

Заклади дошкільної освіти Агрономічної сільської ради працюють у звичному режимі з дотриманням карантинних вимог.

 

#Освіта #Вакцинація


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень