A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Звіт директора Агрономічного ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"

Дата: 29.09.2021 14:04
Кількість переглядів: 175

28 вересня, в ЗДО « Сонечко Агрономічної сільської ради  відбувся щорічний звіт директора  закладу  Нагребецької Г.М.  перед колективом, батьками та громадськістю про свою діяльність у 2020- 2021н.р.                                                             
   На  зібранні були присутні сі голова Агрономічної сільської ради  Сітарський С.М., заступник сільського голови з гуманітарних питань Закревська Т.П., начальник відділу освіти,молоді, спорту, культури  та туризму Грустілін О.О.   У своєму виступі, директор висвітлила діяльність керівника у вирішенні освітніх , методичних, адміністративних, фінансових та господарських завдань,  поділилася  інформацією про здобутки та успіхи педагогічного колективу  за звітний період, наголосила про важливість впровадження педагогічних інноваційних педагогічних технологій в освітній процес. Саме інновації є необхідними для ведення пошуку шляхів розв’язання проблем в дошкільній галузі, прагнення педагогів підвищити якість освітніх послуг, урізноманітнити їх, задовільнити, зростаючі з кожним роком, запити батьків.

Нагребецька Г.М. висловила щиру подяку колективу за повсякденну працю та самовідданість, батькам – за розуміння, допомогу та підтримку, адміністрації  Агрономічної ТГ- за постійне сприяння у вирішенні безлічі питань.

За результатами таємного голосування роботу директора  (34-задовільно, 2-незадовільно) визнано задовільною.

    

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень