A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День вчителя в Агрономічній громаді

Дата: 01.10.2021 11:07
Кількість переглядів: 199

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. А 27 вересня святкують День працівників дошкільних освітніх закладів. От і цього року 30 вересня у нашій громаді відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти в Агрономічному центрі культурі та дозвілля. В підготовці концерту взяли участь  Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів та Агрономічний центр культури та дозвілля, а саме: ведучі Карнафель Марія, Суслов Олег, Зонюк Тетяна, Куций Дмитро, Олійниченко Ілона та Лукіянчук Софія; вокальний ансамбль "Зорецвіт" керівник Смашнюк Н. М.; вокалісти Слободянюк Софія і Зонюк Олександр; вихованці зразкового  аматорського хореографічного колективу "Сонечко" керівники Гаврилюк Л. Б. та Волошенюк-Шостаківська І.М.

    На святі були присутні гості Агрономічний сільський голова - Сітарський С. М., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Закревська Т.П. , начальник відділу освіти МСКТ - Грустілін О. О., головний спеціаліст відділу освіти МСКТ - Стахміч І. П. Також на свято запросили директорів шкіл та заступники, директорів садочків, вчителів  нашої територіальної громади.

Багато гарних слів було сказано на адресу  вчителів та вихователів, звучали не тільки найширші слова  подяки, але нагороди. Агрономічний сільський голова привітав учителів, як пішли на заслужений відпочинок. З нагоди свята Сергій Миколайович вручив їм подяки та подарунки.

Заступник голови, Закревська Т. П., привітала молодих учителів, які 1 вересня прийшли до школи . Молодим фахівцям запропонувала прочитати клятву та подарувала записники.

А начальник відділу освіти МСКТ, Грустілін О. О.,  відзначив грамотами педагогів за результатами атестації  2020-2021 навчального року.

Пісні, танців,  кумедна сценка змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

 

Дорогі вчителі!

Нехай гарний настрій, який подарували  Вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом Вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!

                   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень