A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня села Агрономічне

Дата: 13.10.2021 09:40
Кількість переглядів: 154

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисника України. Козаки  завжди були на варті миру і спокою української держави. Вправні вони і в бою, і в танці.

В цей день село Агрономічне святкує своє престольне свято. Тому напередодні в Агрономічному організували свято. Зустрічав гостей та мешканців естрадно-духовий оркестр Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. Солістка- мешканка села Агрономічне – Ірина Юрчишена, диригент – Сергій Савчук. Вони подарували неймовірні емоції та зарядили присутніх святковим настроєм. Висловлюємо подяку начальнику Головного управління – Руслану Шевчуку.

Також на початку свята відвідувачі та гості могли насолодитися талантами, виставкою місцевих майстринь, дитячих робіт Агрономічненської школи та ЗДО «Сонечко». Після цього розпочалася святкова концертна програма, де музичні вітання мешканцям села дарували зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко»,  ансамбль «Зорецвіт» й окремі виконавці. Всі глядачі були в захваті від перегляду концертної програми та різноманіття концертних номерів, які подарували яскраві враження та незабутні емоції.

Серед гостей на свято завітали депутати обласної ради – Олександр Масленніков та заступник голови Вінницької РДА Тетяна Каменщук. З вітальним словом до мешканців звернувся сільський голова Сергій Сітарський. Настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Андрій також привітав зі святом мешканців Агрономічного.

В ході концерту відзначали найстаршу жительку села, не  оминули увагою та подарунками найменшого. Також привітали  сім’ю, що  прожила  разом 50 років, а також тих, хто щойно одружився і зареєстрував свій шлюб в Агрономічній сільській раді. Крім того, нагородили людей, які є гордістю нашого села, захищають рідну землю, воїнів АТО.

Продовженням свята стало частування смачною польовою кашею і короваєм та святкова лотерея.   І на завершення святкування – довгоочікувана дискотека, де поруч із молоддю весело танцювали всі.

Агрономічна сільська рада дякує усім, хто прийняв активну участь у підготовці та проведенні свята.

Багато гарних сіл на світі,

Але мені миліш за все

Моє село – Агрономічне,

Таке прекрасне й дороге.

                                  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень