A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

XVIII Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв "Козацька родина" 2021

Дата: 21.10.2021 10:34
Кількість переглядів: 139

16.10.2021м.Яремче пройшов
XVIII Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв "Козацька родина" 2021, на якому виступив наш Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко»,  Агрономічного центру культури та дозвілля (керівник Лілія Гаврилюк ) виконав український народний танець "Козачок" та танець "Невгамовні нотки".

Фестиваль-конкурс  проводиться з метою збереження та популяризації української культури, розвитку аматорського мистецтва, виявлення здібної, обдарованої, талановитої молоді, формування стійкого інтересу населення до національної культури, підвищення культурного та духовного рівня сучасного суспільства.

Це був неймовірний шквал позитивних емоцій, незабутній відпочинок та оздоровлення, неповторні краєвиди, пішохідна екскурсія по території КНПП, прогулянка на водоспад «Пробій», сувенірний ринок,  вольєрне господарство, оглядовий майданчик, в якості прогулянки на свіжому повітрі, море задоволення для дітей  приніс Яремчанський заповідник – міні-зоопарк з місцевими дикими тваринами : з кабанами, косулями , оленями . 

Щиро дякуюємо  команді OMA_FEST, яка підтримує і дає можливість діткам могутньої держави «УКРАЇНА» творчо розвиватись, мати можливість демонструвати свій талант і дарувати його глядачу. 
Низький уклін всім хто причетний до могутньої і найпотужнішої сили-МИСТЕЦТВО!!!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень