A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Отримано новий шкільний автобус

Дата: 27.10.2021 13:00
Кількість переглядів: 245

Сьогодні, 27 жовтня, сільський голова Сергій Сітарський спільно з начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександром Грустіліном отримали новий шкільний автобус для учнів Агрономічної територіальної громади. Придбано автобус в рамках програми “Шкільний автобус” в співфінансуванні з державним бюджетом. Агрономічна сільська рада за умовами мала сплатити 40% загальної вартості, а це 881 000 грн.

Поява нового транспорту дозволить покращити розвиток шкільної інфраструктури та якість перевезень в громаді, особливо в такий складний період пандемії. Шкільний автобус – це перш за все забезпечення рівного доступу до якісної освіти, безпека дітей у дорозі до школи, і, звичайно, спокій батьків кожного школяра.

Придбаний транспортний засіб, пристосований для перевезення дітей з особливими освітніми потребами. Це дозволить дітям, які пересуваються на інвалідних візках або мають порушення опорно-рухового апарату, комфортно добиратися до закладу освіти. Так, автобус обладнаний підйомником для полегшення посадки та висадки дітей.

«Без підтримки держави і народних депутатів новоствореним громадам досить важко, а даний проект – яскравий приклад співпраці і підтримки з боку держави» - зазначив сільський голова Сергій Сітарський.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень