A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відремонтовано водогін в Агрономічному ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"

Дата: 28.10.2021 14:59
Кількість переглядів: 232

В зв'язку з інтенсивним будівництвом житлових комплексів в селі Агрономічному виникла проблема щодо водопостачання. Потужності діючого водогону не могли вже досить значний час забезпечити достатньою кількістю води і садочок в селі.   
Часті перебої  створювали великі незручності в роботі закладу,  працівників та дітей, адже, згідно санітарних вимог працювати без води заклад не може жодної  хвилини. На звернення директора ЗДО «Сонечко» Галини Нагребецької про потребу нагального вирішення даного питання відгукнулися сільський голова Сергій Сітарський, начальник відділу освіти громади Олександр Грустілін.
В жовтні місяці за ініціативи сільського голови із залученням спонсорів відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради розпочато поточний ремонт системи водопостачання садочку. За короткий проміжок часу спільно відділом житлово-комунального господарства сільської ради спільно з ЖЕК «Агрономічне», проведено відповідні ремонтні роботи і питання  відновлення безперебійного і якісного водопостачання в ЗДО «Сонечко» було вирішеним. Станом на 27.10.2021 року знову  з'явився нормальний тиск води в системі, запрацювали бойлери, відновилась  безперебійна подача гарячої і холодної води, заклад забезпечено необхідним обсягом споживання води відповідно до норм споживання.
За повідомленням директора садочку, колектив закладу, батьки дітей  щиро дякували за проведену роботу, турботу та розуміння потреб освітнього закладу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень