A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Закладам дошкільної освіти подарували блочний конструктор "Техно 7 ТехноК"

Дата: 28.10.2021 15:05
Кількість переглядів: 175

Дошкільне дитинство – період інтенсивного сенсорного розвитку. Як відомо, провідною діяльністю дошкільника є гра. В наш час ми маємо багатий, широкий  світ іграшок. Вони яскраві, привабливі, але не всі мають розвивальну цінність.  Натомість, справді універсальною іграшкою є  блочний конструктор «Техно 7 ТехноК», що забезпечує найширші потреби дошкільника, спонукає до мислення, фантазування, дає дитині змогу відчувати, творити. 
Саме такий подарунок в новому навчальному році отримали усі заклади дошкільної освіти Агрономічної територіальної громади від сільського голови Сергія Сітарського. 
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради сподівається, що робота з конструкторами дозволить дітям у формі пізнавальної гри дізнатися багато всього важливого і розвинути необхідні в подальшому житті навички. Включення дітей у систематичну конструктивну діяльність можна вважати одним з важливих умов формування здатності сприймати зовнішні властивості предметного світу (величина, форма, просторові і розмірні відносини). За ініціативи директорів садочків та постійної підтримки сільського голови, ми і надалі сподіваємося осучаснювати освітній простір наших закладів дошкільної освіти і надалі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень