A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулась зустріч з літератором Ю.Плясовицею

Дата: 29.10.2021 14:17
Кількість переглядів: 152

В Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулась зустріч з заслуженим архітектором України, членом Національної спілки письменників України, літератором - Юрієм Плясовицею.
"Зустріч з ароматом кави" мала на меті познайомити присутніх з талановитим односельцем, який віднедавна проживає в нашому с. Агрономічне, літературна діяльність якого почалась досить пізно, адже свою першу книгу Юрій Плясовиця написав в 60 років, а там , як кажуть, "поперло" ( сміло добираю такі вислови, бо письменник дуже сучасний та з гарним почуттям гумору). 
19 виданих книг, останні дві написані українською мовою. Всі 19 є у нашій бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля, за що дуже вдячні автору, частину книг письменник дарував раніше, а при цій зустрічі подарува ще й нашим бібліотекам філій, та Василю Івановичу Білоусу, нашому місцевому письменнику, який, до речі, зачитав присутнім свої нові вірші...
Отож, "Зустріч з ароматом кави" переросла у зустріч "Феєрверк ємоцій" , адже Юрій Плясовиця уміє здивувати , людина широкого кругозору, дуже талановитий архітектор. Вінницький район Поділля красується його архітектурою, Гніванський костел уже тричі починав службу в честь свого архітектора Юрія Плясовиці, та багато інших храмів, торгових центрів і т.д. архітектурою яких займався Юрій Плясовиця.
Цікаво було дізнатись про інші країни, які відвідав письменник, а він побував у 78 країнах світу, це дійсно вражає! 
Однієї зустрічі мало, щоб ще більше дізнатись про  неймовірний талант та про його особливий підхід до життя, до архітектури і ,звичайно, до своєї літературної діяльності...
Юрій Плясовиця пообіцяв наступну зустріч у с. Медвеже Вушко. Сподіваємось до швидкої зустрічі, та дякуємо письменнику за його оригінальність, відкритість, жагу до вічного життя і ,особливо, за гарні емоції та чудовий настрій.

       


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень