A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Орієнтувальники Агрономічної громади показали свої вміння на Чемпіонаті області

Дата: 11.11.2021 09:12
Кількість переглядів: 174

  6-7 листопада на Вінничині відбулись змагання зі спортивного орієнтування. Агрономічну ТГ представляли 30 гуртківців із туристичних клубів «Гермес», «Ільтур» та «Екотур».

У суботу орієнтувальники змагались на подовженій дистанції (від 1 до 5 км залежно від віку учасників). Бігаючи лісом, шукали контрольні пункти за допомогою топографічної карти. Перемогу здобуває найшвидший! Так, у групі Ч12 (де було аж 25 хлопців 11-12 років), найкращим став Патула Артем з клубу «Гермес», а серед наймолодших хлопчиків у групі Ч10 (5 учасників) – Пикульський Владислав з клубу «Екотур». В цей день трішки не вистачило до перемоги Ковалю Іллі (Ч18) та Бернаді Єгору (Ч12) з «Гермесу» – вони посіли другі місця. На третій сходинці опинились: Ковбасюк Максим з «Екотуру» (Ч10) та Панасюк Ганна (Ж12), Бернада Анна (Ж18), Революк Леонід (Ч14) з «Гермесу».

В неділю на спортсменів чекала супер коротка дистанція, на якій кожна секунда грала роль! Їх задачею було якнайшвидше знайти свої пункти на маленькому клаптику лісу та не помилитись у пошуках. Тут за швидкістю ніг орієнтувальника повинен встигати його мозок! Знову найспритнішим серед хлопчиків найменшого віку опинився спортсмен нашої громади – Ковбасюк Максим з «Екотуру». Але Гермесівці теж не пасли задніх: Шульгіна Тетяна (Ж10) змогла посісти другу сходинку, незважаючи на те, що була наймолодшою серед своїх конкуренток! Також другими стали Патула Артем (Ч12) та Метельський Антон (Ч18). І одразу за ними Коваль Ілля (Ч18) та Паламарчук Павло (Ч12).

У підсумку маємо 8 призових місць у 1-й день, 6 – у 2-й та 8 – у загальному заліку: І – Патула Артем, Ковбасюк Максим; ІІ – Революк Леонід, Коваль Ілля, Пикульський Владислав; ІІІ – Панасюк Ганна, Вікарчук Станіслав, Паламарчук Павло та Метельський Антон. Інші спортсмени, що представляли громаду, теж достойно виступили та показали свою майстерність, при тому, що учасників змагань було більше 200!

Тренери: Зуліна Дар’я Вікторівна, Зулін Ярослав Миколайович та Ситник Олександр Юхимович.

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень