A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня сіл Горбанівки, Ільківки та Рівця

Дата: 16.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 143

Кожне село має свою давню історію. Не виключенням є і Горбанівка, Ільківка, Рівець. Історія їх багата й цікава. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Свято розпочалось із розважальної програми. В обідню пору, біля сільського клубу, зібрались місцеві жителі та гості.  На них чекало справжнє ковальське шоу, польова кухня, виставка народних майстрів. Всі охочі також могли сфотографуватися на фотозонах, якій підготовула  депутат – Наталія Шибінська. Потім розпочалася урочиста частина свята у приміщенні Будинку культури.

Серед гостей на свято завітали депутати обласної ради – Олександр Масленніков, Володимир Мазуренко, Тетяна Каменщук - заступник голови Вінницької РДА.

З теплими словами привітань до місцевих жителів та гостей звернувся сільський голова Сергій Сітарський. Вітаючи зі святом, Сергій Миколайович подякував всім людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у її житті, хто зберігає та примножує культурні надбання, хто своєю щоденною працею, фінансовою допомогою робить свій вагомий внесок у розбудову нашої громади.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, де подарували свої виступи: Тетяна Пінчук, Мельник Саша, Мельник Даша, Понюк Інна, Мазуренко Женя, Швець Каріна, Паф’янова Ірина, Липко Діана, Петрова Даша, Ліцька Соломія, колектив «Калинонька» гурт  «Сучасна молодь», колектив дитсадка «Перлина», зразкового хореографічного колектив «Молодість».

В ході концерту відзначали найстарших жителів сіл, не  оминули увагою та подарунками найменших. Також привітали  сім’ї, що  прожила  разом 50 і більше років, а також тих, хто щойно одружився і зареєстрував свій шлюб в Агрономічній сільській раді. Крім того, нагородили людей, які є гордістю нашого села, захищають рідну землю, воїнів АТО/ООС.

Після завершення концертної програми на присутніх чекав коровай та безпрограшна лотерея, головними призами, в якій була - електрична м’ясорубка та електрична духова шафа.

Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні на все село лунали весь день. На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом.

Дякуємо всім, хто допомагав в організації та проведення святкування!

              


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень