A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Покладання квітів до Дня гідності та свободи

Дата: 22.11.2021 14:37
Кількість переглядів: 145

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців.

 19 листопада до Дня Гідності та Свободи, з метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, засутпник сільського голови – Тетяна Закревська, начальник відділу освіти, молоді, спорту культури та туризму –Олександр Грустілін, представники Агрономічної сільської ради та вчителі поклали квіти до пам’ятних знаків в селах Агрономічне та Бохоники та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.

Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень