A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

До уваги! Карантин у Бохоницькому садочку на 18-19 січня.

Дата: 17.01.2022 13:46
Кількість переглядів: 154

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради повідомляє, що відповідно до клопотання директора закладу Мельник І.Г. серед колективу та вихованців Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» з 17 січня різко погіршилася епідеміологічна ситуація.
З метою посилення санітарно-епідеміологічного контролю в закладі, забезпечення безпечних умов навчання і виховання учасників освітнього процесу, на виконання Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови КМУ від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами
 прийнято рішення (наказ відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради від 17.01.2022 року № 15-од) про запровадження карантину та призупинення прийому дітей в Бохоницький заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» на 18 та 19 січня 2022 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень