A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Нове сучасне кухонне обладнання

Дата: 17.01.2022 16:53
Кількість переглядів: 182

Другий рік поспіль триває реформа шкільного харчування, яка  стала такою ж актуальною, як і якість навчання. Однією із концептуальних засад Нової української школи є створення безпечного освітнього середовища, а питання  реформування системи шкільного харчування перебуває на особистому контролі у першої леді України Олени Зеленської.

       Важливим аспектом реформи є оновлення холодильного, технологічного обладнання  та столового і кухонного посуду. Саме на це рішенням сесії Агрономічної сільської ради було спрямовано в 2021 році більше 500 тис. грн коштів місцевого бюджету з економії освітньої субвенції 2020 року.

     Сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Закревська та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін передали Агрономічненській школі придбаний за виділені із місцевого бюджету кошти на суму загалом 269 тис. гривень інвентар: марміти для перших і других страв, картопелечистка, електросковорода на суму 100 200 грн, а також: тістоміс 54 648 грн,  пароконвектомат 114 696 грн.

     Окрім цього, Агрономічненська школа отримала, обіцяні раніше, холодильники, лотки для зберігання продуктів харчування.

        Директор школи Наталія Ануфрієва, висловлюючи слова щирої подяки керівництву сільської ради, зазначила, що за багато років школа вперше отримала стільки уваги, турботи та подарунків від місцевої влади. Задоволені працівники шкільного харчоблоку, адже готувати на новому обладнанні дуже приємно. Відтепер учні цієї школи не лише отримують у школі знання про здорове  харчування, а й матимуть змогу «спробувати його на смак».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень